De energie van Arthur Hofstad

Download hier mijn CV

Mensen meekrijgen in een nieuwe idee; daar krijg ik energie van. Het geeft me iedere keer weer een kick als dat lukt. Zeker als er aanvankelijk veel sceptici zijn. Als adviseur en projectcoördinator ben ik goed in het aanjagen en stimuleren van diverse initiatieven op het vlak van duurzame ontwikkeling en klimaatbeleid. Ik vertaal abstracte onderwerpen naar concrete en uitvoerbare plannen.

Met mijn enthousiasme en creativiteit zet ik mensen aan het denken en krijg ik ze in beweging.

Hofstad Advies & Organisatie

Als zelfstandig ondernemer houd ik me bezig met het adviseren en uitvoeren van projecten op het gebied van duurzame ontwikkeling en klimaatbeleid. Hofstad Advies & Organisatie behaalt aansprekende resultaten zoals duizenden zonnepanelen in een regionaal zonnepanelenproject, toenemende aandacht voor klimaatbestendigheid, de realisatie van station Mook-Molenhoek, inspirerende presentaties over circulaire economie, gemeentelijke duurzaamheidsplannen en een geslaagde energiebeurs. Daarnaast organiseer ik kleine en grote evenementen, waaronder de Nijmeegse Fiets4daagse.

Lees meer over de projecten en de manier van werken van Hofstad Advies & Organisatie.

Passie voor beweging

Ook in mijn vrije tijd krijg ik energie van beweging. Samen met mijn vrouw Brigitte en twee dochters Julie en Minne woon ik in Molenhoek, op de stuwwallen van het Rijk van Nijmegen. In de fraaie omliggende bossen en op de Mookerheide gaan we graag wandelen, hardlopen of mountainbiken.