Opdrachtgevers over Arthur Hofstad

Als opdrachtgever heb ik Arthur leren kennen als een zeer kundig adviseur, zowel inhoudelijk als persoonlijk. Arthur is een zeer gedreven adviseur met aandacht voor de inhoud en het proces. Hij weet mensen te inspireren door zijn eigen persoonlijke energie en door zijn inhoudelijke expertise. Opdrachten worden daardoor niet alleen prima uitgevoerd, maar leveren vaak meer op dan van tevoren is ingeschat: voor Arthur ga je graag nog een stapje verder.
Arthur is een prettige collega om mee samen te werken. Hij heeft altijd een enthousiasmerende, sterke motivatie om opdrachten tot een goed einde te brengen. Zijn jarenlange ervaring als ambtelijk en politiek adviseur maakt Arthur tot een betrouwbare partner om opdrachten aan uit te besteden of om samen opdrachten mee uit te voeren.
Drs. ing. Dirk-Wim in ’t Hof, Gemeente Oss
Samen met Arthur heb ik de afgelopen jaren al veel mooie duurzaamheidsprojecten uitgevoerd. Eerst vanuit zijn rol als adviseur klimaat en duurzaamheid bij de Omgevingsdienst en sinds oktober vorig jaar vanuit zijn eigen adviesbureau Hofstad Advies & Organisatie.
Arthur is een ontzettend enthousiaste en creatieve collega, is breed georiënteerd en weet waar hij het over heeft. Vandaar dat ik ook hem graag als mijn tijdelijke vervanger wilde tijdens mijn zwangerschapsverlof eind 2015.
Een rol die hij heel goed vervuld heeft. Hij heeft veel werk verzet en heeft ervoor gezorgd dat ik het bij mijn terugkomst zo weer kon overpakken. Mede dankzij Arthur ligt er voor de gemeente Boxmeer nu een prachtig duurzaamheidsplan voor de komende 5 jaar.
Een andere samenwerking waar ik heel trots op ben is het project Klimaatbestendig Land van Cuijk 2030. Klein begonnen als een groene daken en geveltuintjes project en inmiddels uitgegroeid tot één van de succesprojecten binnen het Land van Cuijk!

Samenwerken met Arthur is nooit saai en ik ga altijd met een glimlach weer weg : )

Nicolette Peters, Gemeente Boxmeer
Arthur zit vol creatieve ideeën en weet mensen hiervoor enthousiast te krijgen. Met zijn gevoel voor humor weet hij iedereen op een lijn krijgen binnen een project zonder daarbij zijn duurzaamheidsprincipes tekort te doen.